Manto forskalling

MANTO er et meget robust og let kranhåndteret forskallingssystem til storformet forskalling af vægge.
Det kraftige system er meget fleksibelt og konstrueret til selv meget store udfordringer. Alle MANTO forskallingens ståldele er varmforzinkede.

Alle MANTO kassetter har et 14 cm dybt robust kantprofil. På indersiden er profilet tilpasset de patenterede MANTO tvinger. De lodrette profiler er udstyret med ankerhuller. "Løftekanten" på det nederste kantprofil gør det muligt at flytte den stående kassette med koben eller brækjerne. Støbefineren, der er 18 mm tyk understøttes af otte eller ti ens tværprofiler (nyere kassetter). På disse tværprofiler kan en række forskelligt ekstraudstyr fastgøres. MANTO kassettens stålramme er ind- og udvendig varmforzinket.

Kassetternes opbygning gør det muligt, alt efter behov at kombinere disse stående eller ligeende. Det er også muligt at opstille kassetterne lodret eller vandret forskudt, da et fast modul ikke er nødvendigt.

En rammedybde på 14 cm garanterer, at kassetten kan belastes med op til 80 kN/m2, hvorfor en form på 2,70 meter eller 3,30 meter i højden kan støbes uden hensyntagen til betontryk og støbehastighed.

Den 18 mm tykke støbefiner har på støbesiden en kraftig filmbelægning af fenolharpiks (350 g/m2). På den måde sikres en lang levetid og mange støbninger.
De ti tværrigler på den 2,70 meter høje kassette garanterer plane betonoverflader.

Stræktvingen, der bruges til samling af to kassetter sikrer en hurtig opstilling. I én arbejdsgang lukkes stødfugerne helt tæt med den vibreringsfaste stræktvinge samtidig med, at den retter kassetterne op.

Stræktvingen gør desuden kranflytning af storflager mulig uden yderligere afstivninger.

Link til arbejdsvejledning:

/userfiles/file/manto-arbejdsvejledning.pdf

 Følg os på:

 

Dynamic-it leverandør af webshop
Kvalitetsprodukter fra:

Hünnebeck logo

Dansk Montage Supply
Søagervej 1, Sdr. Onsild
9500 Hobro
40 56 75 36
post@dmsupply.dk