Byggebranchens bedste service bliver endnu bedre

I starten af det nye år kan du med vores nye online-værktøj hurtigt og sikkert beregne længden på dine elementstøtter. For at styrke vores fokus på innovative løsninger yderligere har vi også oprettet en ny stilling som udviklingschef.

Prøv miniudgaven af online-værktøjet allerede nu

Vi har i længere tid arbejdet på et online-værktøj til beregning af længden på elementstøtter. Inden vi officielt lancerer værktøjet i starten af 2022, tester og udvikler vi de sidste detaljer. Men du kan allerede nu se og prøve en miniudgave af beregningsværktøjet HER. Værktøjet giver også mulighed for at få overblik over dine byggeprojekter. Vi vil løbende tilføje nye ydelser, som kan gøre det nemmere at bestille og beregne opstilling og antal.

Fokus på innovation

DM Supply er altid på forkant med udviklingen. Vi har solid erfaring med alle typer opgave inden for beton, stål og træ og samarbejder med kunder på både små og store byggeprojekter i hele Danmark - fra den lille, enkle opgave til den helt store og teknisk mere komplicerede opgave, som stiller krav til vores kreativitet.

Derfor har vi ansat Jørn Dahl i vores nyoprettede stilling som udviklingschef. Jørn er 53 år, har svendebrev som tømrer og er siden uddannet bygningskonstruktør. I 1994 kom han ind i stillads- og forskallingsbranchen, bl.a. hos MTH materiel i Vejle og Peri og Doka. Jørn er lidt af en produktnørd. Sin fritid tilbringer han som regel sammen med sin kæreste med gåture, spil, god mad og vedligeholdsprojekter i hus og sommerhus.

Telefon 44144177 / Dahl@dmsupply.dk

Ny konsulent i Sydjylland og på Fyn

For at styrke vores tilstedeværelse i Syddanmark, hvor der er masser af aktivitet i byggebranchen, har vi ansat Michael Jensen, som har syv års erfaring med betonelementer. Michael er både udlært som maskinsnedker og som handelsassistent i trælastbranchen.

Han har desuden arbejdet to år som kørende sælger af belægningssten. Michael er 45 år, bor i Gørding og elsker fodbold så meget, at han har siddet 17 år i det lokale fodboldudvalg.

Telefon 30735868 / Michael@dmsupply.dk

Flere nyheder

Danmarks "længste" sortiment af elementstøtter


Læs mere

Y-Gaffel er en hjælp til dig


Læs mere

What a year!


Læs mere

Byd velkommen til SUPER 20


Læs mere

Tak til Green Development for en god sæson


Læs mere