Fleksibel elementkile sikrer at elementerne flugter

Hurtig og korrekt montering af betonelementer kan også sikres med anvendelse af DM Supplys elementkile. Elementkilen bruges ved rejsning af betonelementer, hvor kilen sættes i toppen mellem elementerne og retter derved elementerne ind. Brug af elementkiler er rigtig nyttig, når elementet har specielt synlig overflade.

- Kilen er udført i stål og har neopren på den ene side, som beskytter overfladen af elementet mod mærker. Den ser ikke ud af meget, men den sikrer, at det element, man netop har placeret, flugter som ønsket med det foregående. På den måde er kilen et hjælpeværktøj, som skærer vigtig tid af montagen af elementerne, forklarer Jørn Dahl, udviklingschef i DM Supply.

Elementerne skal fortsat holdes på plads af elementstøtter, som DM Supply kan levere i mange størrelser og i stort antal. Uden en elementkile skal elementerne justeres ind udelukkende ved at tilpasse elementstøtterne, hvilket er mere tidskrævende.
- Formålet er at spare krantid på rejsningen af hver af elementerne. Alle i branchen ved, at lejen af en kran er en stor udgift. Den skal køre nonstop og effektivt, så man sparer på lejen. Hvert minut er kostbart, og derfor er lejen af elementkiler en god forretning i det samlede regnskab, understreger Jørn Dahl.
DM Supply har udlejet elementkiler i mange år, og der er mindst 1.000 kiler udlejet hele tiden. Har man endnu ikke prøvet at arbejde med elementkiler, har man væsentlige fordele til gode.
- Med kilen kommer man hurtigere i mål med montagen, og det er vigtigt for alle involverede i projektet, siger Jørn Dahl.
DM Supply kan tilbyde elementkiler i to størrelser. Den mindste vejer 5,5 kg. og kan trinløst klare vægge fra 6 cm. og op til 53 cm. Den største vejer 6 kg. og er brugbar på elementer med en tykkelse fra 27 cm. og op til 73 cm.

Flere nyheder

Danmarks "længste" sortiment af elementstøtter


Læs mere

Y-Gaffel er en hjælp til dig


Læs mere

What a year!


Læs mere

Byd velkommen til SUPER 20


Læs mere

Tak til Green Development for en god sæson


Læs mere