Har du styr på sikkerheden?

Fokus på sikkerheden på toppen af byggeriet. Vi har mange løsninger, som sikrer, at alt arbejde på tagene kan udføres sikkert og forsvarligt. Tre af dem præsenterer vi her.

Høj sikkerhed med rækværk der ikke skal skrues fast

Vores fladtagsrækværk er en effektiv faldsikring til flade tage. Det er udført i aluminium i høj kvalitet og sikrer en robust og alsidig faldbeskyttelse. Det er beregnet til brug på flade tage med eller uden brystning.

Systemet har den helt store fordel, at det står på taget og holdes på plads af ballastklodser. Der er ingen risici for at beskadige tagfladen, og det kan afgrænses til mindre områder og nemt flyttes efter behov.

Gelænderstolperne kan klappes op, så det er lettere uhindret at kunne lægge eksempelvis tagpap ud på hele tagfladen. Systemet er nok mest kendt ved reparation af tagpap, men det kan reelt anvendes til alle former for arbejde på taget.

 

 

 

Fælles sikring af alle faggrupper - uden skader på bygningen

En anden mulighed for faldsikring under tagarbejde på flade tage er vores fugebeslag med PROTECTO-Stolpe SK. Det monteres gennem fugen mellem facadeelementerne, og det er udformet på den måde, at der kan arbejdes uhindret og effektivt på tagfladen.

Det kan med stor fordel tænkes ind tidligt i opførelsesfasen af et byggeri og være til glæde for alle, der skal arbejde på taget. Så behøver hver enkelt fagmand på taget ikke tage deres egen forholdsregler. Systemet efterlader ingen huller eller mærker i facaden efterfølgende. Der skal blot fuges færdigt.

 

 

 

Anvend udkragningsbeslag og opnå fuld adgang til hele tagfladen

Sikkerheden kan også garanteres med et rækværk monteret på udkragningsbeslag. Det er et flexbeslag i PROTECTO systemet beregnet til brug på undersiden af udkragninger. Det kan f.eks. være på udkragede betondæk, tagflader eller overdækninger. Det vil i mange situationer være den perfekte sikkerhedsløsning, og hvis det tænkes ind tidligt i opførelsesfasen, vil det være til gavn for alle, der skal arbejde på taget. Fordi sikkerhedshegnet er monteret på undersiden af udkragningen, vil alt arbejde på taget kunne foregå uhindret og effektivt.

Flere nyheder

Danmarks "længste" sortiment af elementstøtter


Læs mere

Y-Gaffel er en hjælp til dig


Læs mere

What a year!


Læs mere

Byd velkommen til SUPER 20


Læs mere

Tak til Green Development for en god sæson


Læs mere