Ny PXL 80 elementstøtte klarer de små justeringer og sparer kostbar krantid.

For nyligt har DM Supply udvidet sit sortiment af elementstøtter med sin hidtil mindste model navngivet PXL 80. Sortimentet af støtter går op til 15 meters længde og nu også helt ned til 80 centimeter. Alle elementstøtterne er specielt konstrueret til hurtig og nøjagtig montage af betonelementer - både filigran, massive elementer og sandwichelementer - og trods sin begrænsede størrelse spiller PXL 80 en afgørende rolle i arbejdet.

- Den kan både bruges som bundstøtte og som vandret fastgørelse i et hjørne mellem to elementer, men anvendes mest som det sidste. Den fylder ikke meget, hvilket har stor betydning i små rum. Den øger hastigheden ved elementmontagen og sikrer, at man får placeret elementerne i den ønskede vinkel, siger Jørn Dahl, udviklingschef i DM Supply.

Der bygges hele tiden højere og hurtigere på de danske byggepladser. Det forudsætter effektivt kranarbejde, når betonelementerne skal håndteres, og her spiller elementstøtterne en afgørende rolle. Udgifterne til en kran er store, og for at kranen er mest effektiv, skal den ikke bruges til finjusteringer af elementernes placering. Den funktion klarer PXL 80.
- Ved at anvendes PXL 80 til at justere elementerne på plads i den rette vinkel, kan man spare et par minutter på montagen af det enkelte element. Det lyder måske ikke af meget, men når man skal montere 100 elementer eller flere, bliver det til noget. Og den tidsbesparelse reducerer udgifterne til kranarbejdet, siger Jørn Dahl.

DM Supply fik de første eksemplarer af PXL 80 hjem i oktober i år. De første kunder har allerede taget dem i brug, og der er flere på lager, klar til levering. De er kommet for at blive, og det har kunderne hos DM Supply selv sikret.
- Vi har taget den nye PXL 80 ind i vores sortiment på baggrund af konkrete ønsker fra vores kunder. Det er en ekstra mulighed i vores sortiment for kunderne, og de udfylder en vigtig rolle på byggepladsen, indtil alle elementerne er sammenstøbt.
- Vores kunder kan være sikre på, at de får de rette elementstøtter til opgaven. Vi har elementstøtter til alle formål og i alle størrelser. Vi er den største leverandør i Danmark, både i udvalg og mængder, siger Jørn Dahl.
Elementstøtterne PXL 335 og opefter er teleskopisk og har højre-/venstregevind. Alle elementstøtternes dele er enten varmforzinkede eller af aluminium.

Flere nyheder

Tak til Green Development for en god sæson


Læs mere

Vi støtter fordi I gør


Læs mere

AMU kursus for elementmontage


Læs mere

Sommerfest reminder


Læs mere

Indvielse og sommerfest


Læs mere