Ny PXL 80 elementstøtte klarer de små justeringer og sparer kostbar krantid.

For nyligt har DM Supply udvidet sit sortiment af elementstøtter med sin hidtil mindste model navngivet PXL 80. Sortimentet af støtter går op til 15 meters længde og nu også helt ned til 80 centimeter. Alle elementstøtterne er specielt konstrueret til hurtig og nøjagtig montage af betonelementer - både filigran, massive elementer og sandwichelementer - og trods sin begrænsede størrelse spiller PXL 80 en afgørende rolle i arbejdet.

- Den kan både bruges som bundstøtte og som vandret fastgørelse i et hjørne mellem to elementer, men anvendes mest som det sidste. Den fylder ikke meget, hvilket har stor betydning i små rum. Den øger hastigheden ved elementmontagen og sikrer, at man får placeret elementerne i den ønskede vinkel, siger Jørn Dahl, udviklingschef i DM Supply.

Der bygges hele tiden højere og hurtigere på de danske byggepladser. Det forudsætter effektivt kranarbejde, når betonelementerne skal håndteres, og her spiller elementstøtterne en afgørende rolle. Udgifterne til en kran er store, og for at kranen er mest effektiv, skal den ikke bruges til finjusteringer af elementernes placering. Den funktion klarer PXL 80.
- Ved at anvendes PXL 80 til at justere elementerne på plads i den rette vinkel, kan man spare et par minutter på montagen af det enkelte element. Det lyder måske ikke af meget, men når man skal montere 100 elementer eller flere, bliver det til noget. Og den tidsbesparelse reducerer udgifterne til kranarbejdet, siger Jørn Dahl.

DM Supply fik de første eksemplarer af PXL 80 hjem i oktober i år. De første kunder har allerede taget dem i brug, og der er flere på lager, klar til levering. De er kommet for at blive, og det har kunderne hos DM Supply selv sikret.
- Vi har taget den nye PXL 80 ind i vores sortiment på baggrund af konkrete ønsker fra vores kunder. Det er en ekstra mulighed i vores sortiment for kunderne, og de udfylder en vigtig rolle på byggepladsen, indtil alle elementerne er sammenstøbt.
- Vores kunder kan være sikre på, at de får de rette elementstøtter til opgaven. Vi har elementstøtter til alle formål og i alle størrelser. Vi er den største leverandør i Danmark, både i udvalg og mængder, siger Jørn Dahl.
Elementstøtterne PXL 335 og opefter er teleskopisk og har højre-/venstregevind. Alle elementstøtternes dele er enten varmforzinkede eller af aluminium.

Flere nyheder

Glædelig Jul


Læs mere

Nyt domicil og ny placering løfter DM Supply til nyt niveau


Læs mere

Fleksibel elementkile


Læs mere

Marktoften i Galten


Læs mere

Udkragningsbeslag


Læs mere

Sådan får du hegn på dine trædrager H20


Læs mere

Sommeren går på hæld


Læs mere

De første elementer


Læs mere

Kantstøbning super enkelt


Læs mere

God Sommer


Læs mere

Understøtning til alle typer byggeri

9 modeller til små og store laster
Læs mere

Ikke flere udsættelser af vores sommerfest!

Fredag den 10. juni
Læs mere

Første spadestik til vores nye domicil er taget

I Galten
Læs mere

Super 15 til de helt store elementer

Super 15 til de helt store elementer
Læs mere

Byggebranchens bedste service bliver endnu bedre

Byggebranchens bedste service bliver endnu bedre
Læs mere

Danske byggepladser vil have sikkerhedshegn af stål

Stigende priser på træ og øget fokus på bæredygtighed
Læs mere

SPAR TID

Få dine forbrugsartikler leveret sammen med resten af din bestilling!
Læs mere

Påskehilsen fra DM Supply


Læs mere

Publikumshegn til byggepladsen, arrangementer eller gangarealer


Læs mere

Nyhed Forskalling


Læs mere

Vi er ved at komme i julestemning ... eller vi manipulerer


Læs mere

Vi styrker vores service- og supportteam

Vi bestræber os på at yde branchens bedste service og levere gennemtænkte, sikre kvalitetsløsninger, der respekterer vores kunders tid, projekt og økonomi.
Læs mere