Forskallingskonsol

Alt tekst

Ideel til brug ved støbning af udkragede dækkanter eller bjælker med samtidig kantsikring med PROTECTO sikkerhedsrækværk.

Indstillingen sker med den indbyggede gevindstang og justeringsdybden fra facaden er 290 mm.

Se mere her!

 

Kort forskallingsbeslag

Alt tekst

Bruges som holder for PROTECTO-stolpen på fx vægge og som støtte for kantforskallingen. Det gælder på både pladsstøbte og betonelementvægge.

Fastgørelsen sker med enten betonskruer eller bolt M 16 i indstøbte inserts. Forskallingsbeslaget anvendes som holder for kantbegrænsningen ved dækstøbning. Sømfanen gør det muligt at fastgøre kantbegrænsningen.

Kort forskallingsbeslag anvendes som almindeligt forskallingsbeslag, men dette beslag er kortere og derved velegnet over fx vindues- og dørfalse.

Se mere her!

 

Sikkerhedshegn 70

Alt tekst

Hegnet, som kan suppleres med fx Alufodliste 260, er 70 cm højt og et lettere alternativ, der erstatter hånd- og knælister af brædder.

Det monteres hurtigt og fleksibelt på stolperne. Sikkerhedshegn 70 er velegnet som rækværk, hvor der skal armeres i forbindelse med sammenstøbning af huldækelementer. Alufodlisten kan løftes op i de nederste gafler, hvis der skal arbejdes ud over kanten. 

Hegnet er 260 cm langt og kan monteres med en stolpeafstand på maks. 240 cm. Hegnet er varmforzinket. Kan også købes pulverlakeret i kundens farve.

Se mere her!

Flere nyheder

Byggebranchens bedste service bliver endnu bedre

Byggebranchens bedste service bliver endnu bedre
Læs mere

Danske byggepladser vil have sikkerhedshegn af stål

Stigende priser på træ og øget fokus på bæredygtighed
Læs mere

SPAR TID

Få dine forbrugsartikler leveret sammen med resten af din bestilling!
Læs mere

Påskehilsen fra DM Supply


Læs mere

Publikumshegn til byggepladsen, arrangementer eller gangarealer


Læs mere

Vi er ved at komme i julestemning ... eller vi manipulerer


Læs mere

Vi styrker vores service- og supportteam

Vi bestræber os på at yde branchens bedste service og levere gennemtænkte, sikre kvalitetsløsninger, der respekterer vores kunders tid, projekt og økonomi.
Læs mere