Forskallingskonsol

Ideel til brug ved støbning af udkragede dækkanter eller bjælker med samtidig kantsikring med PROTECTO sikkerhedsrækværk.

Indstillingen sker med den indbyggede gevindstang og justeringsdybden fra facaden er 290 mm.

Se mere her!

 

Kort forskallingsbeslag

Bruges som holder for PROTECTO-stolpen på fx vægge og som støtte for kantforskallingen. Det gælder på både pladsstøbte og betonelementvægge.

Fastgørelsen sker med enten betonskruer eller bolt M 16 i indstøbte inserts. Forskallingsbeslaget anvendes som holder for kantbegrænsningen ved dækstøbning. Sømfanen gør det muligt at fastgøre kantbegrænsningen.

Kort forskallingsbeslag anvendes som almindeligt forskallingsbeslag, men dette beslag er kortere og derved velegnet over fx vindues- og dørfalse.

Se mere her!

 

Sikkerhedshegn 70

Hegnet, som kan suppleres med fx Alufodliste 260, er 70 cm højt og et lettere alternativ, der erstatter hånd- og knælister af brædder.

Det monteres hurtigt og fleksibelt på stolperne. Sikkerhedshegn 70 er velegnet som rækværk, hvor der skal armeres i forbindelse med sammenstøbning af huldækelementer. Alufodlisten kan løftes op i de nederste gafler, hvis der skal arbejdes ud over kanten. 

Hegnet er 260 cm langt og kan monteres med en stolpeafstand på maks. 240 cm. Hegnet er varmforzinket. Kan også købes pulverlakeret i kundens farve.

Se mere her!

Flere nyheder

Danmarks "længste" sortiment af elementstøtter


Læs mere

Y-Gaffel er en hjælp til dig


Læs mere

What a year!


Læs mere

Byd velkommen til SUPER 20


Læs mere

Tak til Green Development for en god sæson


Læs mere