DM Supply takker for en god sæson

I år har vi haft fornøjelsen at være sponsor ved Green Development i TCR klassen, der har kørerne #33 Lars Højris og #11 Nicolai Sylvest. Begge kører afsluttede sæsonen på en super flot tredje pladsen i hver deres gruppe.

Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland, er de baner, hvor vi har inviteret kunder og samarbejdspartner med til fuldfede racedage, og hvor Mads Melin fra Echo Event sammen med hans professionelle team har sørget for alt, så vi kunne koncentrere os om vores gæster, og hver gang er det lykkes med bravour!

Sæsonen har budt på mange udfordringer, der har sat kører, mekaniker og hele teamet på en hård prøve i perioder, så i min optik, er det, som det skal være, udtaler Pia Søgaard, direktør hos DM Supply og fortsætter ”De fleste af os har en hverdag, hvor vi skal være skarpe, omstillingsparate og handlekraftige, hvis vi vil ligge som en af de forreste i feltet, og det er den oplevelse, vi har fået, hos Green Development og Echo Event.

Sidste weekend i september afsluttede vi sæsonen med et stort VIP-arrangement med 50 gæster og må bare sige, det blev kulminationen på en helt fantastisk sæson for vores vedkommende, vi kan ikke ønske os det bedre.

Om vi gentager succes igen næste år, er endnu uvist, men et eller andet skal vi nok finde på.

Også en stor tak for indsatsen til alle i DM Supply!

Til sommerfesten var vi så heldige at få besøg af Green Development og Lars Højris som havde taget sin bil med. Vi fangede lige at Lars ude og teste vores nye asfalt.

Se et udsnit af det herunder: