Vi støtter fordi I gør

Vi er meget glade for at kunne fortælle, at vi nu støtter to fantastiske organisationer, som gør en kæmpe forskel for mange mennesker i Danmark, nemlig Danske Hospitalsklovne og Scleroseforeningen.

 

Vi hos DM Supply synes, at begge disse organisationer gør et utroligt vigtigt stykke arbejde, som vi gerne vil støtte op om. Du kan læse mere om begge organisationer herunder.

 

Der skal samtidig lyde en særligt tak til alle jer, som valgte at donere penge til Scleroseforeningen og Danske Hospitalsklovne i anledning af vores sommerfest.

Samlet set har vi indsamlet omkring 15.000 kr.

Vi hos DM Supply, sætter så stor pris på jeres støtte, at vi har valgt at fordoble jeres beløb på disse sponsorater, så der i alt er doneret kr. 30.000 ❤️

 

Læs mere om organisationerne herunder:

Danske Hospitalsklovne er en forening, som sender professionelle klovne ud til syge og indlagte børn på landets hospitaler. Klovnenes opgave er at styrke børnenes livsglæde og livsmod, så de bedre kan klare sygdomsforløbet. Klovnen møder barnet der, hvor det er, og skaber et frirum for leg, grin og fantasi.
Du kan læse mere om Danske Hospitalsklovne her.

Scleroseforeningen er en organisation, som kæmper for en verden uden sclerose og for en bedre hverdag for alle med sclerose inde på livet. Sclerose er en kronisk sygdom i centralnervesystemet, som kan medføre mange forskellige symptomer og udfordringer. Scleroseforeningen tilbyder hjælp og rådgivning til mennesker med sclerose og deres pårørende, samt støtter forskning i sclerose.
Du kan læse mere om Scleroseforeningen her.