Historien bag Dansk Montage Supply

Kunderne sætter det hele i gang

Historien begynder i 1962, hvor forskallings- og stilladsvirksomheden Hünnebeck Danmark A/S bliver grundlagt som datterselskab af tyske Hünnebeck GmbH.

Siden – i 2005 – bliver Hünnebeck-koncernen solgt til amerikanske Harsco. I kølvandet på den verdensomspændende finanskrise i anden halvdel af 00’erne har Harsco/Hünnebeck, som alle andre i byggebranchen, mærket tilbagegang og vælger i 2012 at nedlægge afdelinger i 7 lande, heriblandt de skandinaviske. Meddelelsen om, at materiellet vil forsvinde fra det danske marked, afføder kraftige reaktioner fra de danske kunder.

Per Jensen og Per Engkrog, begge en del af branchen, begynder at forhandle med Harsco/Hünnebeck om at overtage en del af den danske forretning. Få uger senere har de overtaget den del af forretningen, der har med elementstøtter og sikkerhedsmateriel at gøre.

Dansk Montage Supply A/S er i april 2012 en realitet.

En ny virksomhed grundlægges på rekordtid

En direktør skal findes. Valget falder naturligt på Pia Søgaard Nielsen, der har mere end 15 års erfaring inden for netop elementstøtter og sikkerhedsmateriel og er kendt for at være yderst kompetent. Også Lester Timmermann, Pia Søgaard Nielsens kollega fra Harsco/Hünnebeck, bliver med sine 12 års erfaring en del af det nye selskab.

I løbet af ganske kort tid er lejemålet i Sdr. Onsild, lige op ad E45 / Nordjyske Motorvej, en kendsgerning, og flytningen af mere end 5.000 Hünnebeck elementstøtter, tilbehør og reservedele samt sikkerhedsmateriel – bestående af sikkerhedsstolper, boltfødder, forskallingsbeslag og meget andet – begynder. Kunderne tager godt imod det nye selskab.

Kåret som gazellevirksomhed

I de næste fem år går det rigtig stærkt, og der bliver arbejdet hårdt og investeret massivt. I 2017 bliver DM Supply kåret til gazellevirksomhed.

Stafetten videre til ny ejer
I 2018 vælger Per Jensen og Per Engkrog at give stafetten videre. DM Supplys nye ejer bliver GB Holding.

I dag
Fra en spæd start med kun 2 medarbejdere er DM Supply vokset til en velfungerende og sund virksomhed med 16 medarbejdere og Danmarks største og bredeste program indenfor elementstøtter, understøtning og sikkerhedsmateriel.

Se mere om DM Supply her!