Alt tekst

Historien bag Dansk Montage Supply

Kunderne sætter det hele i gang

Historien begynder i 1962, hvor forskallings- og stilladsvirksomheden Hünnebeck Danmark A/S bliver grundlagt.

Siden – i 2005 – bliver hele Hünnebeck-koncernen solgt til amerikanske Harsco. I kølvandet på den verdensomspændende finanskrise i anden halvdel af 00’erne har Harsco/Hünnebeck, som alle andre i byggebranchen, mærket tilbagegang og vælger at nedlægge afdelinger i 7 lande, heriblandt de skandinaviske. Meddelelsen om, at materiellet vil forsvinde fra det danske marked, afføder kraftige reaktioner fra de danske kunder.

Per Jensen og Per Engkrog, begge en del af branchen, begynder at forhandle med Harsco/Hünnebeck om at overtage en del af amerikanernes danske forretning. Det resulterer få uger senere i, at Per Jensen og Per Engkrog overtager den del af det danske Harsco/Hünnebeck, der har med elementstøtter og sikkerhedsmateriel at gøre.

Dansk Montage Supply A/S er en realitet.

En ny virksomhed grundlægges på rekordtid

En direktør skal findes. Valget falder naturligt på Pia Søgaard Nielsen, der har mere end 10 års erfaring inden for netop elementstøtter og sikkerhedsmateriel og er kendt for at være yderst kompetent. Hun deltager både i forhandlingerne med sælger og i opbygningen af selskabet. Også Lester Timmermann, Pia Søgaard Nielsens kollega fra Harsco/Hünnebeck, bliver med sine 10 års erfaring en del af det nye selskab.

I løbet af ganske kort tid er lejemålet i Sdr. Onsild, lige op ad E45 / Nordjydske Motorvej, en kendsgerning, og flytningen af mere end 5.000 Hünnebeck elementstøtter, tilbehør og reservedele samt sikkerhedsmateriel – bestående af sikkerhedsstolper, boltfødder, forskallingsbeslag og meget andet – begynder. Kunderne tager godt imod det nye selskab.

Kåret som gazellevirksomhed

I de næste fem år går det rigtig stærkt, og der bliver arbejdet hårdt og investeret massivt. I 2017 bliver DM Supply kåret til gazellevirksomhed.

Stafetten videre til ny ejer
I 2018 vælger Per Jensen og Per Engkrog at give stafetten videre. DM Supplys nye ejer bliver GB Holding, og DM Supply kommer dermed i familie med CP ApS, som er en af det danske markeds største materieludlejningsvirksomheder.