Job hos Dansk Montage Supply

Fra første dag har Dansk Montage Supply haft fuld tryk på - og det har vi stadig!

Vi er en stærk organisation med konsulenter både øst og vest for Storebælt, der arbejder i tæt dialog med logistik- og teknikkollegerne.
Vi betragter os mest som en familie og tror på, at dét sammen med vores stærke kompetencer og høje serviceniveau gør os til et
engageret hold ud over det sædvanlige, der både kan og vil gå den ekstra mil, der skal til for at skabe de bedste resultater. 

Mener du, at din personlighed og dine kompetencer passer ind i denne beskrivelse, og kan du se dig selv som en del af
"familien Dansk Montage Supply", så er vi altid interesseret i en uopfordret ansøgning, som du skal sende til:

Pia Søgaard Nielsen

Telefon: 40 56 75 28
Mail: pia@dmsupply.dk

Vi søger salgskonsulent med initiativ og drive til Syd- og Sønderjylland samt på Fyn

Alt tekst

Vi søger salgskonsulent med initiativ og drive til Syd- og Sønderjylland samt Fyn

Trives du bedst med frihed under ansvar og luft under vingerne? Vil du være en del af en lille, ung virksomhed i rivende udvikling? Og har du lyst til at udleje og sælge materiel til byggebranchen I Syd- og Sønderjylland samt på Fyn? Hvis du også har solid salgserfaring, så har du måske fundet det helt rigtige job!

Ingen stive regler og støvede traditioner

Du får et afvekslende job med stor indflydelse på egne opgaver i et uformelt arbejdsmiljø med positive, engagerede kolleger, som arbejder tæt sammen og får tingene til at lykkes. Du får en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer med bilordning, sundhedsordning og pension.

Vi er en jordnær, jysk, virksomhed, der har eksisteret siden 2012. Hos os er der ingen stive regler og støvede traditioner, men masser af råderum og højt til loftet – også til at du kan sætte dit eget præg på jobbet og få indflydelse på fx strategi og budget.

Siden 2012 er det gået stærkt: Fra 2 kolleger, der både udlejede varer, ordnende regnskab og tog opvasken, er vi nu snart 12 kolleger, der har det sjovt sammen og betyder noget for hinanden.

Jobbet

Du er ansvarlig for udlejning og salg til vores nuværende og potentielle kunder i Syd- og Sønderjylland samt på Fyn.

Jobbet kort fortalt: Du skal formå at afsøge markedet for potentielle kunder, præsentere dem for de rigtige løsninger og skabe nye langvarige relationer, mens du samtidig vedligeholder og udvikler vores samarbejde med nuværende kunder.

I hverdagen planlægger og rapporterer du via et CRM-system – vi anvender Super Office.

Hvem er du?

Du har minimum 5 års erfaring med salg og/eller udlejning og har meget gerne kendskab til elementmontage. Du kan ubesværet bevæge dig rundt både i marken og på direktionsgangen og brænder for hele salgsprocessen.

Du er bosiddende centralt i området alternativt i Odense. Desuden skal du påregne et par arbejdsdage om måneden i Midt-/Nordjylland eller på Sjælland for at udvikle og vedligeholde vores samarbejde på tværs af landet og sikre, at vi skaber synergier for både vores kunder og os selv.

Du er alene på landevejen i dagligdagen, men har mulighed for både sparring og en flyverplads på vores kontor i Hobro – vi flytter til nyopførte lokaler i Galten vest for Aarhus i løbet af 2022.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores salgschef, Christian Wedsted, på telefon 40 56 75 47. Ansættelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende os din ansøgning.

Søg jobbet klik her.