Nyt domicil og ny placering løfter DM Supply til nyt niveau

Kunder og samarbejdspartnere til DM Supply kan glæde sig til 2023. DM Supplys nye domicil i Galten nær Aarhus er snart færdigbygget, og i april 2023 er flytningen fra Sdr. Onsild til den nye mere centrale placering i Danmark en realitet.

I Galten får DM Supply blandt andet væsentlig mere plads og bedre arbejdsforhold for alle medarbejdere, og effekten af en lang række yderligere fordele vil skabe grobund for øget fremgang i udlejningsvirksomheden.

- Vores produkter og løsninger spiller en vigtig rolle for rigtig mange aktører i byggeribranchen. For os er det afgørende, at vi hele tiden har de rigtige varer på hylderne og kan levere med kort varsel. Etableringen af vores nye domicil i Galten er en milepæl i virksomhedens historie og et meget vigtigt skridt i forhold til at styrke DM Supplys forretningsgrundlag, forklarer Pia Søgaard, direktør i DM Supply.

En opgradering der kan mærkes

Opgjort i konkrete tal bliver de nuværende 450 m2 hal plus kontorfaciliteter til marts skiftet ud med mere end 2.000 m2 maskin- og værkstedshaller plus kontorer. Selv grunden i Galten er også væsentligt større.

- Lige nu har vi i Sdr. Onsild 6.000 m2 asfalteret plads til håndtering og oplagring af materiel. Næsten alt er udlejet, og alligevel er vi udfordret på pladsen. I Galten får vi godt 14.000 m2 asfalteret plads, så det er en opgradering, der kan mærkes.

- Vi er ganske enkelt vokset ud af vores nuværende adresse. Bygningerne er ikke længere optimale til formålet, og vi har ganske enkelt brug for mere plads. Især på grund af vores store elementstøtter. I Galten har vi fundet den nødvendige plads, og samtidig får vi en mere central placering i Danmark. Også i forhold til at servicere vores kunder på Fyn og Sjælland, siger Pia Søgaard.

DM Supply er den største leverandør af elementstøtter i Danmark, både opgjort i udvalg og mængder, og netop de store elementstøtter, der er op til 15 meter lange, kræver plads. I Sdr. Onsild kan de ikke være i værkstedshallen, så derfor bliver de rengjort og klargjort til ny udlejning under åben himmel.

Fremover vil medarbejderne kunne udføre arbejdet under bedre forhold.

Positiv effekt for kunder og leverandører

Den helt store forskel vil kunder og leverandører komme til at mærke. Effekten af alle forbedringerne skal forbedre deres oplevelse af at samarbejde med DM Supply.

- I forhold til vores leverandører bliver vi i stand til at aftage endnu større mængder materiel og have endnu mere klar på lageret end tidligere. Volumen er en afgørende faktor i vores branche, og flytningen til Galten giver et løft til vores lagerkapacitet på alle områder.

- Vores kunder vil derfor opleve, at vi efter flytningen kan levere fra lager i endnu større omfang end tidligere, og vi vil også have plads til at tage nye produkter ind. Vi bliver endnu bedre til at servicere dem og bedre til at levere til deres behov. Vi vil hurtigere kunne eksekvere og på alle måder være mere effektive. Vi kommer også tættere på dem i deres arbejdsdag, hvilket er et stort ønske hos os, siger Pia Søgaard.

Med flytningen bliver DM Supply også nabo til sit søsterselskab CP ApS, og den tætte placering vil også kunne skabe synergieffekter mellem virksomhederne i form af optimerede ydelser og løsninger.

Kunder og samarbejdspartnere vil i løbet af 2023 blive inviteret til reception i Galten, så de kan allerede nu begynde at øve sig på den nye adresse, som er Marktoften 14, 8464 Galten.

Flere nyheder

Danmarks "længste" sortiment af elementstøtter


Læs mere

Y-Gaffel er en hjælp til dig


Læs mere

What a year!


Læs mere

Byd velkommen til SUPER 20


Læs mere

Tak til Green Development for en god sæson


Læs mere